Месец

февруари 2022

У.бр.117/2021

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија и член 71 од Деловникот...
Повеќе

У.бр.36/2021-1

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на членовите 110 и 112 од Уставот на Република Северна Македонија и член 70...
Повеќе

У.бр.129/2021

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 71 и член 28...
Повеќе

Средба на претседателката на Уставен суд Добрила Кацарска со министерот за правда, Никола Тупанчески

Почитувани, Претседателката на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Добрила Кацарска, денеска оствари средба со министерот за правда, д-р Никола Тупанчески. На...
Повеќе

У.бр.141/2019

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на членот 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 28 алинеи 1 и...
Повеќе