Месец

јуни 2022

У.бр.126/2021

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија и член 71 од Деловникот...
Повеќе

У.бр.41/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 алинеја 1 од Уставот на Република Северна Македонија и член 28...
Повеќе

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска учествуваше на Охридската школа на природно право

Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска денеска учествуваше на Охридската школа на природното право организирана од Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“...
Повеќе

У.бр.92/2021 и У.бр.95/2021

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 71 и член 28...
Повеќе