Месец

февруари 2020

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Сергеј Баздникин

На средбата остварена денес помеѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати и Амбасадорот на Руската Федерација во Република...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Сергеј Баздникин

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 25 февруари 2020 година (вторник) ќе одржи средба со Н.Е. г-дин...
Повеќе

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Унгарија во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс

На средбата одржана денес помеѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати и Амбасадорот на Унгарија во Република Северна...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Унгарија во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 6 февруари 2020 година (четврток) ќе одржи средба со Н.Е. д-р...
Повеќе

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со претседателот на Европскиот суд за човекови права, г-дин Сицилианос и учество на Свеченото отварање на судиската година на Европскиот суд на човекови права

Делегација на Уставниот суд на Република Северна Македонија, предводена од претседателот на Судот, Сали Мурати, судијата Јован Јосифовски и советникот Лариса Милевскa,...
Повеќе