Ден

јули 13, 2022

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска оствари работна средба со министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска денеска во просториите на судот оствари работна средба со министерот за информатичко општество и администрација Адмирим...
Повеќе

У.бр.26/2022-1

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на членовите 110 и 112 од Уставот на Република Северна Македонија и член 70...
Повеќе

У.бр.33/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 71 и член 28...
Повеќе

У.бр.19/2022 и У.бр.39/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 28 алинеи 2 и...
Повеќе

У.бр.51/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија и  член 71 од Деловникот...
Повеќе