Месец

јули 2022

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска се сретна со амбасадорот на Кралството Шпанија во земјава Н.Е. Хозе Луис Лозано Гарсија

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска денеска оствари работна средба со амбасадорот на Кралството Шпанија во Република Северна Македонија, Н.Е. Хозе Луис...
Повеќе

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска оствари работна средба со министерот за информатичко општество и администрација Адмирим Алити

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска денеска во просториите на судот оствари работна средба со министерот за информатичко општество и администрација Адмирим...
Повеќе

У.бр.26/2022-1

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на членовите 110 и 112 од Уставот на Република Северна Македонија и член 70...
Повеќе

У.бр.33/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 71 и член 28...
Повеќе

У.бр.19/2022 и У.бр.39/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 28 алинеи 2 и...
Повеќе

У.бр.51/2022

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на член 110 од Уставот на Република Северна Македонија и  член 71 од Деловникот...
Повеќе