Ден

мај 3, 2022

Меѓународна конференција во Анкара по повод 60 години од основањето на турскиот Уставен суд

Делегација на Уставниот суд предводена од претседателката Добрила Кацарска присуствуваше на меѓународна конференција во Анкара на тема „Толкување на Уставот во заштитата...
Повеќе