Ден

декември 7, 2021

Соопштение по повод работната средба на Уставниот суд на Република Северна Македонија со Уставниот суд на Република Косово

Денес, претседателот и судиите на Уставниот суд на Република Северна Македонија остварија работна средба со Делегацијата на Уставниот суд на Република Косово....
Повеќе

Работна средба на претседателот на Судот, Добрила Кацарска и судиите на Уставниот суд на Република Северна Македонија со делегација на Уставниот суд на Република Косово

Денес, претседателот на Уставниот суд, г-ѓа Добрила Кацарска и судиите на Уставниот суд на Република Северна Македонија, ќе остварат работна средба со...
Повеќе