Ден

ноември 5, 2021

Соопштение по повод средбата на претседателката на Уставниот суд, г-ѓа Добрила Кацарска и претседателот на Европскиот суд за човекови права, г. Роберт Спано

Во рамките на Конференцијата „Ефикасен поврат на имот во согласност со европските стандарди“, која се одржува во Скопје, беше остварена заедничка работна...
Повеќе