Ден

октомври 5, 2021

Средба на претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска со делегација од Набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР

Претседателката на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Добрила Кацарска, денес оствари средба со делегација од Набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР за локалните...
Повеќе