Ден

септември 28, 2021

Работна средба на претседателката на Уставниот суд, г-ѓа Добрила Кацарска со министерот за правда, г. Бојан Маричиќ

Претседателката на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г-ѓа Добрила Кацарска, денес оствари работна средба со министерот за правда г. Бојан Маричиќ....
Повеќе