Ден

јуни 28, 2021

Соопштение по повод средбата на Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска, со Амбасадорката на Сојузна Република Германија, Н.Е. Анке Холштајн

Претседателката на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Добрила Кацарска, денес оствари протоколарна средба со Амбасадорката на Сојузна Република Германија во Република...
Повеќе