Ден

февруари 24, 2020

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Сергеј Баздникин

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 25 февруари 2020 година (вторник) ќе одржи средба со Н.Е. г-дин...
Повеќе