Ден

февруари 5, 2020

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Унгарија во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 6 февруари 2020 година (четврток) ќе одржи средба со Н.Е. д-р...
Повеќе