Ден

ноември 25, 2019

Соопштение по повод средбата на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Сојузна Република Германија, Н.Е. г-дин Томас Герберих

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, денес оствари средба со Амбасадорот на Сојузна Република Германија во Република Северна...
Повеќе