Ден

јануари 17, 2011

Учество на Вториот конгрес на Светската конференција за уставна правда (16-18 јануари, Рио де Женеиро, Бразил)

Учество на Вториот конгрес на Светската конференција за уставна правда (16-18 јануари, Рио де Женеиро, Бразил) Делегација на Уставниот суд на Република...
Повеќе