Ден

април 16, 2010

Средба со Амбасадорот на Република Турција во Република Македонија, Н.Е Г-дин Арслан Хакан Окчал

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија д-р Трендафил Ивановски, денес оствари средба со Амбасадорот на Република Турција во Република Македонија, Н.Е...
Повеќе