Ден

октомври 25, 2007

Преглед на иницијативи за оценување на уставноста и законитоста предложени за 27-та седница на Уставниот суд на Република Македонија закажана за 31.10. 2007

Преглед на иницијативи за оценување на уставноста и законитоста предложени за 27-та седница на Уставниот суд на Република Македонија закажана за 31.10....
Повеќе

Официјална посета на делегација на Уставниот суд на Република Словенија на Уставниот суд на Република Македонија

Уставниот суд на Република Македонија Ве известува дека на покана на претседателот на Уставниот суд на Република Македонија г-дин Махмут Јусуфи, делегација...
Повеќе