Ден

февруари 7, 2004

Посета на Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија на Европскиот суд за Човекови Права во Стразбур

По покана на Претседателот на Европскиот суд за човекови права, Г-динот Вилдхабер, Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, Г-ѓа Лилјана Ингилизова-Ристова...
Повеќе