Ден

септември 21, 2021

Соопштение по повод средбата на Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска, со Амбасадорот на Француската Република во Република Северна Македонија, Н.Е. Сирил Баумгартнер

Претседателката на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Добрила Кацарска, денес оствари средба со Н.Е. амбасадорот на Француската Република во Република Северна...
Повеќе