Ден

март 12, 2021

Работна средба на претседателот на Судот, Сали Мурати и судиите на Уставниот суд со претседателот на Република Северна Македонија, г. Стево Пендаровски

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, заедно со судиите на Уставниот суд, денес остварија работна средба со...
Повеќе