Соопштение

Соопштение

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, денес (27 мај 2021 година) оствари проштална средба со првиот заменик на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби.