Соопштение

Соопштение за одржување на работен состанок за избор на претседател на Уставниот суд

Врз основа на членовите 5 и 7 од Деловникот на Уставниот суд, денес Уставниот суд ќе одржи работен состанок на чиј дневен ред е избор на претседател на Уставниот суд на Република Северна Македонија.

Izbor na pretsedatel