Соопштение

Соопштение

Ја известуваме јавноста дека деветтата (IX) седница на Судот која беше прекината на ден 25.03.2021 година, а беше презакажана за 7 април 2021 година, ќе се одржи на ден 15.04.2021 година во 9.30 часот.