Соопштение

Соопштение

Ве известуваме дека закажаната IX седница на Уставниот суд за 18 март 2020 година со почеток во 09.30 часот СЕ ОДЛОЖУВА.

Одложувањето на оваа седница е поради новонастанатата ситуација со ширењето на корона вирусот во Републиката и е од превентивни причини.