Соопштение

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Украина во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Наталија Задорожњук

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 10 март 2020 година (вторник) ќе оствари средба со Н.Е. д-р Наталија Задорожњук, Амбасадор на Украина во Република Северна Македонија, со почеток во 10.00 часот.