Соопштение

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Кралството Холандија во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Дирк Јан Коп

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 5 март 2020 година (четврток) ќе одржи средба со Н.Е. г-дин Дирк Јан Коп, Амбасадор на Кралството Холандија во Република Северна Македонија, со почеток во 10.30 часот.