Соопштенија

Известување

Известување

Ве известуваме дека закажаната 27-ма седница на Уставниот суд закажана за 30
ноември 2016 година (среда) се одложува за 01 декември 2016 година (четврток)
поради тоа што 30 ноември 2016 година е прогласен за неработен ден на кој ќе се
спроведе акцијата „Ден на дрвото“.

Leave a Reply