Соопштенија

Бранко Наумоски нов Претседател на Уставниот суд

Уставниот суд на Република Македонија врз основа на член 109 став 3 од Уставот на Република Македонија и член 7 став 1 од Деловникот на Уставниот суд на Република Македонија на седницата одржана на 29 октомври 2010 година го избра судијата Бранко Наумоски за Претседател на Уставниот суд на Република Македонија.

Leave a Reply