Соопштенија

Известување за одржување на продолжение на подготвителна седница

Уставниот суд на Република Македонија на 29 март 2007 година (четврток) со почеток во 10 часот, ќе одржи продолжение на подготвителната седница по предметот У.бр.80/2006, кој се однесува за оценување на уставноста на член 36 став 1 алинеја 6 од Законот за надворешни работи (“Службен весник на Република Македонија” бр.46/2006).

Leave a Reply