Дневен ред

ИЗВЕСТУВАЊЕ – Седницата закажана за 27.09.2017 година со почеток во 9,00 часот се презакажува за во 10,00 часот

ИЗВЕСТУВАЊЕ – Седницата закажана за 27.09.2017 година со почеток во 9,00 часот се презакажува за во 10,00 часот

Leave a Reply