Дневен ред

Известување

Известување

Ве известуваме дека закажаната 28-ма седница на Уставниот суд закажана за 02
декември 2015 година (среда) се одложува за 03 декември 2015 година (четврток)
поради тоа што 02 декември 2015 година е неработен ден заради спроведување на
акцијата „Ден на дрвото“.

Leave a Reply