Дневен ред

Седница на Судот

Седница на Судот

Уставниот суд на Република Македонија ќе одржи седница на 29
декември 2008 година (понеделник) на која ќе се усвојуваат текстовите на
нацрт-решенијата по предметите од претходната седница.

Leave a Reply