Соопштенија

27 Мар
Подготвителната седница по предметот У.бр.80/2006 закажана за 29 март 2007 година во 10 часот во Уставниот суд на Република Македонија, нема да се одржи.
9 Окт
Делегација на Уставниот суд на Република Македонија предводена од претседателот на Судот, г-дин Махмут Јусуфи во состав од судијата Бранко Наумоски и генералниот секретар на...
Повеќе
11 Сеп
Во периодот од 6 до 9 септември 2006 година делегација на Уставниот суд на Република Македонија предводена од претседателот на Уставниот суд на Република Македонија,...
Повеќе
27 Јун
Амбасадорот на Република Турција во Република Македонија неговата екселенција Танер Каракаш на 27 јуни 2006 година оствари протоколарна посета на Уставниот суд на Република Македонија....
Повеќе
27 Апр
По покана на Претседателот на Уставниот суд на Република Италија Проф.д-р. Анибале Марини, Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија Г-ѓа Лилјана Ингилизова-Ристова, во придружба...
Повеќе