Соопштенија

13 Фев
Судијата на Уставниот суд на Република Македонија г-дин Игор Спировски од 11 до 13 февруари 2008 година ќе престојува во Регенсбург, Германија каде што ќе...
Повеќе
11 Фев
Уставниот суд на Република Македонија ја промени својата WEB – адреса во www.ustavensud.mk или www.constitutionalcourt.mk
28 Јан
Јавната расправа по предметот У.бр.77/2007 закажана за 31 јануари 2008 година со почеток во 10,00 часот СЕ ОТКАЖУВА по повлекување на барањето за заштита на...
Повеќе
28 Јан
Од 23- 26 јануари 2008 година, претседателот на Уставниот суд на Република Македонија д-р Трендафил Ивановски и генералниот секретар на Уставниот суд г-ѓа Милица Николовска...
Повеќе
5 Ное
Ве известуваме дека седницата на Уставниот суд на Република Македонија што беше закажана за 31 октомври 2007 година ќе се одржи на 7ноември 2007 година...
Повеќе
25 Окт
Уставниот суд на Република Македонија Ве известува дека на покана на претседателот на Уставниот суд на Република Македонија г-дин Махмут Јусуфи, делегација на Уставниот суд...
Повеќе