Соопштенија

29 Јан
Делегација на Уставниот суд на Република Македонија составена од претседателот на Уставниот суд д-р Трендафил Ивановски, судиите на Уставниот суд Бранко Наумоски и Игор Спировски,...
Повеќе
20 Јан
Судијата на Уставниот суд на Република Македонија г-дин Исмаил Дарлишта ќе учествува на семинар на тема Правото на заедницата и независноста на судството што ќе...
Повеќе
4 Дек
Судијата на Уставниот суд на Република Македонија Игор Спировски, на 5 и 6 декември 2008 година ќе учествува на Десетиот меѓународен конгрес на европското и...
Повеќе