Соопштенија

25 Окт
Уставниот суд на Република Македонија Ве известува дека на покана на претседателот на Уставниот суд на Република Македонија г-дин Махмут Јусуфи, делегација на Уставниот суд...
Повеќе
22 Окт
Ве известуваме дека седницата на Уставниот суд на Република Македонија што беше закажана за 10 октомври 2007 година ќе се одржи на 24 октомври 2007...
Повеќе
6 Јун
Уставниот суд на Република Македонија на денешната седница не поведе постапка за оценување на уставноста на целината на Законот употреба на знамињата на заедниците во...
Повеќе
24 Апр
Делегација на Уставниот суд на Република Македонија составена од претседателот на Судот г-дин Махмут Јусуфи, д-р Зоран Сулејманов, судија на Уставниот суд и Симона Герасимова...
Повеќе