Соопштенија

13 Фев
Судијата на Уставниот суд на Република Македонија г-дин Игор Спировски од 11 до 13 февруари 2008 година ќе престојува во Регенсбург, Германија каде што ќе...
Повеќе
11 Фев
Уставниот суд на Република Македонија ја промени својата WEB – адреса во www.ustavensud.mk или www.constitutionalcourt.mk
28 Јан
Јавната расправа по предметот У.бр.77/2007 закажана за 31 јануари 2008 година со почеток во 10,00 часот СЕ ОТКАЖУВА по повлекување на барањето за заштита на...
Повеќе
28 Јан
Од 23- 26 јануари 2008 година, претседателот на Уставниот суд на Република Македонија д-р Трендафил Ивановски и генералниот секретар на Уставниот суд г-ѓа Милица Николовска...
Повеќе
5 Ное
Ве известуваме дека седницата на Уставниот суд на Република Македонија што беше закажана за 31 октомври 2007 година ќе се одржи на 7ноември 2007 година...
Повеќе