Соопштенија

23 Сеп
Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска  во име на Судот се заблагодари на Оливера Филиповска за долгогодишната соработка и исклучителниот ангажман и организираше свечена пригодност...
Повеќе
22 Сеп
Советничката на Уставниот суд за меѓународно-правна соработка,  Татјана Јањиќ Тодорова денеска имаше свое излагање во рамки на 10-та Летна школа во организација на Уставниот суд...
Повеќе
22 Сеп
Делегација на Уставниот суд на Република Северна Македонија учествуваше на регионална конференција на тема „Примена на Европската Конвенција за заштита на човековите права-искуства и предизвици...
Повеќе