Поранешни судии

д-р Наташа Габер-Дамјановска

Судија
Кратка биографија Место и датум на раѓање:Скопје, 09.10.1962 Национална припадност: Македонка Образование: Основно и средно образование завршила во...
Повеќе

д-р Гзиме Старова

Судија
Кратка биографија Д-р Гзиме Старова е родена на 24.12.1946 година во Скопје, Република Македонија. По народност е Албанка....
Повеќе

Исмаил Дарлишта

Судија
2008 – 2017 Кратка биографија Роден е на 04.04.1964 година во Скопје, Република Македонија, по националност Албанец. Основното...
Повеќе

Бранко Наумоски

Судија 2004 – 2014 | Претседател 2010 – 2013
2004 – 2014 | Претседател 2010 – 2013 Кратка биографија Роден е 1951 година во с. Букојчани, Општина...
Повеќе

Вера Маркова

Судија
2004 – 2013 Кратка биографија Родена е на 21.11.1947 година во Битола и по националност е македонка. Во...
Повеќе

Махмут Јусуфи

Судија 2004 - 2007 | Претседател 2006 - 2007
2004 – 2007 | Претседател 2006 – 2007 Кратка биографија Роден во Тетово 1948 година. Во текот на...
Повеќе

Лилјана Ингилизова – Ристова

Судија 2003 – 2012 | Претседател 2003 – 2006
2003 – 2012 | Претседател 2003 – 2006 Кратка биографија Родена е на 2 декември 1946 година во...
Повеќе

Игор Спировски

Судија
2003 – 2012 Кратка биографија Роден е на 8 мај 1960 г. во Скопје, Република Македонија. По националност...
Повеќе