Соопштение

Известување за одржување јавна расправа

Уставниот суд на Република Северна Македонија на 23 септември 2021 година со почеток од 10,00 часот, ќе одржи јавна расправа по предметот У.бр.283/2020 оформен по барање за заштита на слободите и правата од член 110 алинеја 3 од Уставот.