Соопштение

Средба на претседателот на Уставниот суд, г.Сали Мурати, со Н.Е. Андреа Силвестри, амбасадор на Италијанската Република во Република Северна Македонија

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г.Сали Мурати, утре (11 февруари 2021 година) со почеток од 11,00 часот, ќе оствари средба со Н.Е. Андреа Силвестри, амбасадор на Италијанската Република во Република Северна Македонија.