Соопштение

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на САД во Република Северна Македонија, Н.Е. г-ѓа Кејт Мари Брнз

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 28 јануари 2020 година (вторник) ќе одржи средба со Н.Е. г-ѓа Кејт Мари Брнз, Амбасадор на САД во Република Северна Македонија, со почеток во 14.00 часот.