Соопштение

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Франција во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Кристиан Тимоние

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 18 ноември 2019 година (понеделник) ќе одржи средба со Н.Е. г-дин Кристиан Тимоние, Амбасадор на Франција во Република Северна Македонија со почеток во 11.00 часот.