Меѓународни активности

Учество на Меѓународна конференција по повод 50-годишнината од уставната правда во Црна Гора, Будва

Делегација на Уставниот суд на Република Македонија во состав од претседателот на Уставниот суд на Република Македонија, г-ѓа Елена Гошева и судијата Сали Мурати во периодот од 26 до 28 ноември 2014 година престојува во Будва, Црна Гора, каде учествува на Меѓународната конференција по повод 50-годишнината од Уставната правда во Црна Гора.

Leave a Reply