Соопштенија

Средба со НЕ Питер Соренсен-шеф на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија

Претседателот на Уставниот суд на Република Македонија Бранко Наумоски и судиите на Уставниот суд на Република Македонија ќе имаат средба со НЕ Питер Соренсен-шеф на Делегацијата на Европската Унија во Република Македонија.

Средбата ќе се одржи на 22 март 2011 година (вторник) со почеток во 11,00 часот во просториите на Уставниот суд.

Уставен суд на Републикa Македонија
Служба за информирање

Leave a Reply