Соопштенија

Новоизбраниот претседател ќе даде изјава

Новоизбраниот претседател на Уставниот суд на Република Македонија Бранко Наумоски ќе даде изјава на медиумите.

Изјавата на мдиумите ќе биде дадена на 1 ноември 2010 година (понеделник) во 11,00 часот во Кабинетот на претседателот на Уставниот суд.

Служба за информирање

Leave a Reply