Дневен ред

Седница на Уставниот суд на Република Македонија закажана за 15.07 2009 година

Седница на Уставниот суд на Република Македонија закажана за 15.07 2009 година

Уставниот суд на Република Македонија на 15.07. 2009 година ќе ја одржи својата
27 седница. На седницата ќе бидат утврдени текстовите на нацрт-решенијата
донесени на претходната седница.

Leave a Reply