Ден

јуни 28, 2022

Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска учествуваше на Охридската школа на природно право

Претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска денеска учествуваше на Охридската школа на природното право организирана од Центарот за стратегиски истражувања „Ксенте Богоев“...
Повеќе