Ден

февруари 22, 2022

Кацарска: Да се воведе уставна тужба, правото на граѓаните за здрава животна средина е ограничено пред Уставниот суд

  Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска денеска учествуваше во дебата на тема „Улогата на Уставниот суд во заштитата на правото на...
Повеќе