Ден

ноември 2, 2021

Работна средба на претседателката на Уставниот суд, Добрила Кацарска, со претставници од Здружението на новинарите

Претседателката на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Добрила Кацарска, денес оствари работна средба со претставници од Здружението на новинаритe. Средбата се...
Повеќе